Στηρίξτε οικονομικά την μάχη του «Ξ» στις εκλογές της 26ης Μάη!

26/05/2019
Comments off
650 Views

Το Ξεκίνημα δίνει και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση μια σημαντική μάχη. Τη μάχη να φτάσουν οι ιδέες του μαρξισμού και του επαναστατικού σοσιαλισμού σε όσο το δυνατό πλατύτερα στρώματα εργαζομένων και νεολαίας.

Παρεμβαίνουμε στις εκλογικές αναμετρήσεις με στόχο να υπερασπιστούμε ένα ανατρεπτικό πολιτικό πρόγραμμα, να ενισχύσουμε τα κινήματα που αναπτύσσει κάθε τόπος, να βοηθήσουμε να εκφραστεί η φωνή της Αριστεράς που δεν υπέκυψε, δεν ψήφισε μνημόνια, δεν ξεπούλησε.

Σε αυτές τις Ευρωεκλογές συνεργαζόμαστε με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ έχουμε συμμετοχή ή συνεργασία με μια σειρά τοπικά σχήματα στου Ζωγράφου, την Θεσσαλονίκη, στους Δήμους Νεάπολης-Συκεών, Νέας Σμύρνης, Ορεστιάδας, στη Δημοτική Ενότητα Αισωνείας στο Βόλο και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

***

Την παρέμβαση μας στις εκλογές την κάνουμε με πολλούς και διάφορους τρόπους. Μοιράζοντας σχεδόν 150.000 φυλλάδια πανελλαδικά μέσα σε αυτό το μήνα, μιλώντας με εκατοντάδες ανθρώπους σε παρεμβάσεις στο δρόμο, με άρθρα, θέσεις και προτάσεις που δημοσιεύουμε καθημερινά, και διακινώντας την εφημερίδα μας.

Για να το κάνουμε αυτό και επειδή πιστεύουμε ότι ο μόνος τρόπος να διασφαλίσουμε την πολιτική μας ανεξαρτησία είναι η οικονομική μας ανεξαρτησία, θέλουμε να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις.  Στις δυνάμεις των μελών, των φίλων και των υποστηρικτών μας. Όχι σε χορηγίες, κρατικές και ιδιωτικές, όχι σε διαφημιστικές εταιρείες.

***

Έτσι λοιπόν, η μάχη που δίνουμε δεν είναι μόνο πολιτική, είναι και οικονομική. Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας με έναν αξιόπιστο τρόπο, για να μπορέσουμε να απευθυνθούμε σε όσο το δυνατό περισσότερα σπίτια στις περιοχές που κατεβαίνουμε, χρειάζεται να ζητήσουμε την οικονομική ενίσχυση των φίλων και υποστηρικτών μας. Το ποσό που θα μαζέψουμε θέλουμε να καλύψει το κόστος των φυλλαδίων που τυπώνουμε αλλά και των παραβόλων για την συμμετοχή μας στις εκλογές.

Αν συμφωνείς με τις ιδέες μας, αν πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις σε αυτή τη μάχη με μια ακόμα και μικρή οικονομική ενίσχυση, μπορείς να το κάνεις πατώντας εδώ.