Σήμερα, Τρίτη 5/2: Παρέμβαση του «ΧΩΜΑΤΕΡΗ STOP –Πολίτες εν δράσει» στο δημοτικό συμβούλιο Πετρούπολης

05/02/2019
Comments off
490 Views
Δημοσιεύουμε κάλεσμα της κίνησης «Χωματερή stop – πολίτες εν δράσει» για συμμετοχή σε παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο Πετρούπολης, σήμερα Τρίτη 5 Φλεβάρη, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61) σχετικά με το ζήτημα της χωματερής στην Φυλή.


Η Χωματερή stop – πολίτες εν δράσει καλεί σε μαζική παρουσία στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πετρούπολης την Τρίτη 5 Φλεβάρη, στις 8μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθνικής Αντιστάσεως 61). Το ζήτημα της Χωματερής στην Φυλή αποτελεί τη νο1 συζήτηση της ημερήσιας διάταξης.

Με την παρουσία μας ως κομμάτι της τοπικής κοινωνίας διεκδικούμε να μπεί φραγμός στην τριπλή απειλή. Να εγκαταλειφθεί κάθε σκέψη του ΕΣΔΝΑ, της Περιφέρειας Αττικής, της κυβέρνησης, κι όποιου άλλου, για νέα περιβαλλοντικά εγκλήματα στη δυτική Αθήνα. Ούτε χωματερή στο Μουσαμά! Ούτε επέκταση της Φυλής! Ούτε καύση σκουπιδιών!

  • Αναμένουμε προτάσεις για την ενημέρωση πλατιά της κοινωνίας και για την προετοιμασία της -αν χρειαστεί- να αντισταθεί.
  • Αναμένουμε άμεσα πρωτοβουλίες για μια άλλη διαχείριση των απορριμάτων στο δήμο μας προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.
  • Απαιτούμε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις να δεσμευτούν για δράσεις ενάντια στο σχεδιαζόμενο έγκλημα.

Η εκδήλωση στο fb εδώ