Συκιές: Οι υποψήφιοι/ες του «Ξ» για το Δήμο Νεάπολης Συκεών με την «Πόλη Αλλιώς»

Διαβάστε τα βιογραφικά των υποψηφίων του Ξεκινήματος για το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης Συκεών στο ψηφοδέλτιο της «Πόλης Αλλιώς»


Βέλλιου Γεωργία (Γιούλη): Εργάζεται στη Διεύθυνση Πολεοδομίας – ΥΔΟΜ Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Εκλεγμένο μέλος στην Ένωση Γονέων Δήμου Νεάπολης-Συκεών. Υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Συκεών καθώς και Γραμματέας και Μέλος του ίδιου σχολείου. Από τα φοιτητικά της χρόνια συμμετέχει ενεργά σε συνδικαλιστικές διαδικασίες και σε τοπικά και κεντρικά κινήματα. 

Παναγιώτης Βογιατζής: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967 και ζει στις Συκιές από το 2006.Ασχολείται με τα κοινά από τα μαθητικά του χρόνια και συμμετείχε σε πλήθος συνδικαλιστι κών, κοινωνικών, και αυτοδιοικητικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων. Διατέλεσε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέωνκαι Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού και του 1ου Γυμνασίου Συκεών. Είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του θεωρητικού περιοδικού της Αριστεράς «Μαρξιστική Σκέψη».

Χριστίνα Χάσου: Γεννήθηκε το 1988 στις Συκιές όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Ενεργή από την εφηβεία της σε διάφορα κινήματα (αντιπολεμικό, περιβαλλοντικό, αντιφασιστικό κλπ), σπούδασε Δημοσιογραφία στο ΑΠΘ και εργάστηκε σε μέσα ενημέρωσης της πόλης. Σήμερα αρθρογραφεί σποραδικά στο διαδίκτυο για ζητήματα φύλου και διεθνούς επικαιρότητας, ενώ συμμετέχει στην ομάδα γυναικών «Μαχητικές και Ελεύθερες».


Διαβάστε την κεντρική προεκλογική προκήρυξη του «Ξ» Δυτικών Συνοικιών με τις θέσεις και τις προτάσεις μας εδώ

7,037ΥποστηρικτέςΚάντε Like
577ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,084ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
368ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής