Μια γεύση από την υπέροχη εμπειρία του 3ου Art Against Fascism στην Αθήνα [βίντεο]

06/11/2019
Comments off
287 Views

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα από το 3ο Art against fascism στην Αθήνα.

Το Art against fascism είναι μόνο η αρχή και για όλους όσους συμμετείχαν ή πέρασαν από το φεστιβάλ ήταν μια αφορμή να βρεθούμε μεταξύ μας και να οργανώσουμε και τα επόμενα μας βήματα.

Όσοι/όσες θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας για επόμενες διοργανώσεις ή εκδηλώσεις μπορούν να στείλουν μήνυμα στην σελίδα Antinazizone ή Art against fascism , στο email antinazizone@gmail.com, ή στο instagram art_against_fascism.

Ευχαριστούμε όσους και όσες βοήθησαν στο φεστιβάλ,συμμετείχαν καλλιτεχνικά, ήρθαν εκείνη την μέρα και γενικά έδωσαν ιδέες, δημιουργικότητα και πνοή σε αυτή την διοργάνωση! Και φυσικά τον φιλόξενο χώρο του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου Εμπρός!

Τα επόμενα μας ραντεβού: Ξεκινώντας με την πορεία του Πολυτεχνείου στις 17/11, την έκθεση αντιφασιστικής φωτογραφίας και σκίτσου στις 22/11 στο Ρόζα Παρκς αλλά και πολλές ακόμη μικρές και μεγάλες δράσεις. Θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο και στους αντιφασιστικούς αγώνες, μέχρι το επόμενο ραντεβού, το Νοέμβρη του 2020!Για τον απολογισμό των φεστιβάλ Art against fascism διαβάστε εδώ