Ισπανία: η «Αγέλη» των βιαστών και το γυναικείο κίνημα (Βίντεο)

25/07/2018
Comments off
900 Views

Οι Κοράλ Λατόρε και Θέλια Ντελ Μπάριο Ροντρίγκεθ, φεμινίστριες του σχήματος «Μαχητικές και Ελεύθερες» της Ισπανίας μιλάνε για τις κινητοποιήσεις που κάλεσαν ενάντια στη αθώωση της αγέλης των βιαστών και την μαζική ανταπόκριση που είχαν. Αναφέρονται επίσης στα νέα κρούσματα βιασμών που προέκυψαν μετά την αθώωση της αγέλης, τους βιασμούς των εργατριών γης και την ανάγκη συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στην βία κατά των γυναικών, την πατριαρχία και τον καπιταλισμό.

Οι φεμινίστριες που κάλεσαν τις κινητοποιήσεις ενάντια στην αγέλη των βιαστών στην Ισπανία μιλούν για τη συνέχιση του αγώνα

Οι Κοράλ Λατόρε και Θέλια Ντελ Μπάριο Ροντρίγκεθ, φεμινίστριες του σχήματος Μαχητικές & Ελεύθερες της Ισπανίας μιλάνε για τις κινητοποιήσεις που κάλεσαν ενάντια στη αθώωση της αγέλης των βιαστών και την μαζική ανταπόκριση που είχαν. Αναφέρονται επίσης στα νέα κρούσματα βιασμών που προέκυψαν μετά την αθώωση της αγέλης, τους βιασμούς των εργατριών γης και την ανάγκη συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στην βία κατά των γυναικών, την πατριαρχία και τον καπιταλισμό.

Gepostet von Μαχητικές και Ελεύθερες am Mittwoch, 25. Juli 2018