Η ΒΙΟΜΕ δεν πωλείται – Συγκέντρωση στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης, Πέμπτη 1/2

01/02/2018
Comments off
899 Views
Κάλεσμα των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ για κινητοποίηση ενάντια στο πλειστηριασμό του οικοπέδου του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου, την Πέμπτη 1 Φλεβάρη, στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

 

Όπως και το 2015 έτσι και φέτος η δυναμική παρουσία πλήθους αλληλέγγυου κόσμου αλλά και οι μαζικές δηλώσεις στήριξης από Ελλάδα και απ όλο τον κόσμο, οδήγησαν στην ακύρωση των πρώτων από τον κύκλο των τεσσάρων πλειστηριασμών (παραμένουν τα ραντεβού 1 Φλεβάρη και 1 Μάρτη, στα οποία απαιτείται συστράτευση για την ακύρωση τους).

Δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι για την στήριξη από όλους και αυτή την στήριξη να την μετατρέπουμε σε κουράγιο για να βαδίζουμε πλάι σας σε κάθε εργατικό και κοινωνικό αγώνα, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί οι εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες πρέπει να νικήσουν και θα νικήσουν.

Ένας από αυτούς είναι και αυτός της ΒΙΟ.ΜΕ. και ξέρουμε πως στις στις 1 Φλεβάρη όπως και στις 1 Μάρτη θα βρεθούμε πάλι μαζί για να συνεχίσει το εργοστάσιο να είναι στα χέρια των εργαζομένων και της κοινωνίας, για να φωνάξουμε: «Aφού δεν μπορείτε εσείς, μπορούμε εμείς!!!»

Αγωνιστικά και Αλληλέγγυα

Eργαζόμενοι, εργαζόμενες στην ΣΕ ΒΙΟΜE