Αποτυχημένη η ναζιστική φιέστα του Κασιδιάρη στον Κολωνό!

18/05/2019
Comments off
1,347 Views
Ρεπορτάζ του «Ξ»


Η χτεσινή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Κολωνό ήταν μια αποτυχία. Στην ουσία η χτεσινή ήταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της νεοναζιστικής οργάνωσης, με ομιλητές πρωτοκλασάτα στελέχη όπως ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος και η Ουρανία Μιχαλολιάκου. Παρόλα αυτά κατάφερε να μαζέψει μετά βίας 150 άτομα, σε μια περιοχή που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε πάρει 20%. Οι φωτογραφίες που οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες ανέβασαν στο σάιτ τους, και το γεγονός ότι βίντεο υπάρχουν μόνο από τους ομιλητές και χωρίς πλάνα από τη συγκέντρωση, το αποδεικνύει.

Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός. Ίσα ίσα που τώρα χρειάζεται να εντείνουμε την αντιφασιστική δράση, που ο μηχανισμός της ΧΑ είναι αποδυναμωμένος λόγω της δίκης και της απονομιμοποίησης στα μάτια πλατιών στρωμάτων της κοινωνίας.

***

Υπό τους ήχους του «Ακορντεόν» του Μάνου Λοΐζου, ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική συγκέντρωση που οργανώσανε αντιφασιστικές συλλογικότητες, πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς και τοπικές κινήσεις του Κολωνού και των Σεπολιών.

Και έχει σα στάμπα τη ζωή μου σημαδέψει…ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!Από την αντιφασιστική συγκέντρωση στον Κολωνό ενάντια στην γελοία ναζιστική σύναξη του Κασιδιάρη. Συνεχίζουμε!

Gepostet von Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση-νΚΑ am Freitag, 17. Mai 2019

Η αντιφασιστική συγκέντρωση ήταν μαχητική και με παλμό όπου πάνω από 250 αντιφασίστες έδωσαν το μήνυμα ότι ούτε στον Κολωνό ούτε και πουθενά δεν θα αφήσουμε δημόσιο χώρο στους φασίστες.

Η ενωτική δράση όλων των τμημάτων της μαχητικής Αριστεράς και του αντιφασιστικού κινήματος είναι προϋπόθεση για να στριμώξουμε τους ακροδεξιούς και τους νεοναζί και να τους στείλουμε στα σκουπίδια της ιστορίας όπου ανήκουν.