Από τη δράση μας

Ξεκίνησε η λαχειοφόρος του Antinazi Zone-YRE

Μέσα σε μια πολύ πυκνή συγκυρία για το αντιφασιστικό κίνημα το Antinazi Zone ξεκινά την ετήσια λαχειοφόρο αγορά που στόχο έχει να υποστηρίξει οικονομικά τις αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές δράσεις του για την επόμενη περίοδο.

Η λαχειοφόρος αγορά θα διαρκέσει όλο το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη και κληρώνει σημαντικά δώρα, τα περισσότερα προσφορές υποστηρικτών και φίλων. Συγκεκριμένα:

  • Ένα Laptop HP 255 G7 – 8GB RAM – SSD 256GB
  • 3 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr).*
  • 2 διανυκτερεύσεις στη Τζιά για 2 άτομα στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Βιλάι» που βρίσκεται στην Κορησσία.*
  • 2 πακέτα βιβλίων αξίας 50 ευρώ το καθένα.

Ο κάθε λαχνός κοστίζει 1 ευρώ και μπορείτε να τους προμηθευτείτε είτε από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες του Antinazi Zone, είτε μετά από επικοινωνία με τα τηλέφωνα ή το σάιτ.

Η κλήρωση θα γίνει σε μέρος και ώρα που θα ανακοινωθεί στις αρχές Νοέμβρη.

*Οι διανυκτερεύσεις αφορούν στην τουριστική περίοδο 2021 και γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη.

Θεσ/νίκη: Φθινοπωρινό Παζάρι Μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ, 25-27/9

Εκτάκτως, στα τέλη Σεπτέμβρη αντί για τα Χριστούγεννα που γίνεται συνήθως, έρχεται το Παζάρι Μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ. Για μία ακόμα χρονιά θα έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε σε πολύ χαμηλές τιμές ρούχα, βιβλία, διακοσμητικά, κοσμήματα κα και να καλύψουμε ανάγκες αλλά και επιθυμίες μας!

Όποιος και όποια θέλει, μας φέρνει τα πράγματα που δεν χρειάζεται πια, αλλά είναι σε καλή κατάσταση στο χώρο TAKIM (πρωί 10:00-14:00, απόγευμα μετά από συνεννόηση), είτε επικοινωνεί μαζί μας στο τηλέφωνο 6973253558 για να κανονίσουμε πώς θα τα παραλάβουμε!

Στη συνέχεια τα τακτοποιούμε, τα «τιμολογούμε» και στις 24 Σεπτεμβρίου, οι πόρτες του ΤΑΚΙΜ ανοίγουν και ξεκινάει το παζάρι μας!

Κατά τη διάρκεια του θα ισχύουν συγκεκριμένα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Ανά πάσα στιγμή στο χώρο θα υπάρχουν μέχρι 10 άτομα, τα οποία θα μπαίνουν μόνο με μάσκα. Παράλληλα θα απολυμαίνουμε συχνά τις τουαλέτες και τις επιφάνειες κοινής χρήσης.

Ωράρια λειτουργίας:
Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 17:00-22:00

Μαζική η εκδήλωση της καμπάνιας «Δεν είναι αθώοι» για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η καμπάνια «Δεν είναι αθώοι» την Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη στην πλατεία Αυδή για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς την παρακολούθησαν 110 άτομα, ενώ 380 άτομα είχαν την ευκαιρία να τη δουν από το live streaming της σελίδας της καμπάνιας στο facebook.

Μίλησαν ο Σεραφείμ Σεφεριάδης, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο Γιώργος Αυγερόπουλος, δημοσιογράφος/κινηματογραφιστής και η Ελευθερία Κουμάντου, δημοσιογράφος στον «Αθήνα 9,84» και μέλος της καμπάνιας «Δεν είναι αθώοι».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε μια σημαντική χρονική περίοδο, όχι μόνο γιατί πραγματοποιήθηκε 2 μέρες πριν την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αλλά για τον επιπλέον λόγο ότι βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την απόφαση του δικαστηρίου στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Κοινός τόπος της συζήτησης ήταν ότι το αντιφασιστικό και εργατικό κίνημα δεν πρέπει να εφησυχάζει και ότι ανεξαρτήτως απόφασης ο αντιφασιστικός αγώνας θα πρέπει να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Η φασιστική απειλή μπορεί να σβήσει μόνο μέσα από τον οργανωμένο αγώνα ενάντια στη λιτότητα και τη φτώχεια που δίνουν χώρο ανάπτυξης στην ακροδεξιά και το φασισμό.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,247ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,004ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα