ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καταγγελία επίθεσης στα γραφεία του ΣΕΚ

Αναδημοσιεύουμε καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επίθεση που δέχτηκαν στελέχη του ΣΕΚ την Παρασκευή 30/10 έξω από τα γραφεία του τελευταίου στην Ομόνοια.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την αστυνομική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΚ το απόγευμα της Παρασκευής 30 Οκτώβρη. Ομάδα αστυνομικών αποτελούμενη από τρία οχήματα και πολλές μηχανές επιχείρησε να προσαγάγει τον σ. Παντελή Παναγιωτακόπουλο, μέλος της Κ.Ε του ΣΕΚ.

Στις διαμαρτυρίες οι αστυνομικοί απάντησαν με απειλές και προπηλακισμούς. Έριξαν στο έδαφος τον σ. Πάνο Γκαργκάνα, διευθυντή της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη και απείλησαν με επίδειξη όπλου τον σ. Γιώργο Πίττα, δημοσιογράφο της εφημερίδας. Η σταθερή στάση και οι διαμαρτυρίες των σ., η δημοσιότητα που έπαιρνε η αστυνομική πρόκληση με φωτογραφίες και βίντεο, υποχρέωσε τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν αφού πρώτα έκοψαν πρόστιμα για …μάσκα στον σ. Παντελή.

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Χρυσοχοϊδη δίνει το πράσινο φως για τέτοιες προκλητικές επιθέσεις. Μετά τα αίσχη της αστυνομίας στο μεγαλειώδες αντιφασιστικό συλλαλητήριο της 7 Οκτώβρη, η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη δεν «μπορεί» να βρει τον φυγόδικο ναζί Παππά αλλά ξέρει πολύ καλά να στοχοποιεί αντιφασίστες, πρόσφυγες και μετανάστες, αγωνιστές και αγωνίστριες της Αριστεράς. Η κλιμάκωση των αγώνων της εργατικής τάξης και της νεολαίας μέχρι τη νίκη θα είναι η απάντηση.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,002ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
426ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα