Τούμπα: 3ο Αντιφασιστικό 2ήμερο, 12 & 13 Ιούνη

12/06/2015
Comments off
663 Views

Δημοσιεύουμε κάλεσμα του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Τούμπας στο 3ο Διήμερο Αντίστασης και Αλληλεγγύης που διοργανώνει στις 12 και 13 Ιούνη.

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Τούμπας, σας καλεί στο 3ο Διήμερο Αντίστασης και Αλληλεγγύης, με Αντιρατσιστικό και Αντιφασιστικό χαρακτήρα, που θα λάβει χώρα το διήμερο 12 & 13 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

Αντίσταση, απέναντι σε κάθε πολιτική που κλέβει τα όνειρα μας, που μας στερεί το δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, που γεννά και τρέφει το μίσος για καθετί διαφορετικό, που γεννά και συντηρεί το φασισμό και την απειλή της Χρυσής Αυγής!
Αλληλεγγύη, γιατί είναι το όπλο των λαών απέναντι στους ισχυρούς του κόσμου. Αντιμέτωποι με την λεηλασία ζωής και δικαιωμάτων που δημιούργησε η κυρίαρχη τάξη, προτάσσουμε το αίσθημα ενότητας και συμπορευόμαστε ενωμένοι, απέναντι στον ταξικό εχθρό!

3ο Διήμερο Αντίστασης & Αλληλεγγύης
12-13 Ιούνη
Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας

Παρασκευή 12 Ιούνη

7 μ.μ. Παιδότοπος
Συζήτηση:
Η δίκη της Χρυσής Αυγής και η πάλη ενάντια στο φασισμό χθες και σήμερα
Λαϊκό γλέντι με τους "Άγγελους του Τσιτσάνη"

Σάββατο 13 Ιούνη

7 μ.μ. Κουκλοθέατρο
Συζήτηση:
Τα κοινωνικά κινήματα και οι αγώνες εργαζομένων και ανέργων στις νέες συνθήκες
Ρεμπέτικη βραδιά
Στο χώρο θα γίνεται συλλογή:
  • τροφίμων για οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα
  • φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης 
  • ρουχισμού για το χαριστικό παζάρι
Αντιφασιστική Επιτροπή Τούμπας, Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας, Συνέλευση του ΚΚΑ Τούμπας, ΚΕΕΡΦΑ Τούμπας, Αντιφασίστες και αντιφασίστριες από την Τούμπα, Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, Δίκτυο Ανέργων και Επισφαλών Εργαζομένων, Πρωτοβουλία Νέων Εργαζομένων 

Θεματικές