Πολύ πετυχημένο το 11ο Παζάρι Μεταχειρισμένων από το «Ξ» Θεσσαλονίκης!

22/12/2018
Comments off
833 Views
Ρεπορτάζ από το Ξ 

 

Την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου οργανώθηκε το 11ο σε σειρά παζάρι μεταχειρισμένων του «Ξ» στο ΤΑΚΙΜ. Για δύο ημέρες, από τις 17:00-22:00, ο χώρος του ΤΑΚΙΜ γέμισε κόσμο, που έκανε τα ψώνια του και ήπιε ζεστό κρασί σε ένα χαλαρό κλίμα! 

Οι επιλογές σε μεταχειρισμένα αντικείμενα ήταν πολλές και κάλυπταν διαφορετικά γούστα: ρούχα, βιβλία, βινύλια, χριστουγεννιάτικα είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα, σε τιμές κυρίως 1-3 ευρώ, κάλυψαν τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας για ψώνια. 

Μέσα στις δύο αυτές μέρες πέρασαν πάνω από 100 άτομα, ενώ πολλοί και πολλές, πέρα από τις καινούργιες τους αγορές, μας έφεραν και τα δικά τους πράγματα που δεν χρειάζονταν πια. Εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια, το παζάρι μας στηρίζεται στους/ις συντρόφους/ισσες μας, τους φίλους του «Ξ» αλλά και αγνώστους που μας προσφέρουν όσα αντικείμενα τους είναι σε καλή κατάσταση και δεν θέλουν πια. Με αυτό τον τρόπο προωθούμε την λογική της ανακύκλωσης και της επανάχρησης των αντικειμένων. 

Εκτός από το πολύ όμορφο κλίμα των δύο ημερών του παζαριού και την μεγάλη χαρά που μας έδωσε η ανταπόκριση του κόσμου, παράλληλα καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ένα σημαντικό ποσό οικονομικής ενίσχυσης για το «Ξ», που θα μας βοηθήσει στις δράσεις της επόμενης χρονιάς. 

Έχουν ήδη ξεκινήσει να πέφτουν ιδέες για το επόμενο! Και του χρόνου!