Παιδικό στέκι στο 25ο κάμπινγκ AntinaziZone-YRE

05/07/2018
Comments off
306 Views

Κατά τη διάρκεια του 25ου κάμπινγκ του Antinazizone YRE στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας, θα λειτουργήσει παιδικό στέκι για τους μικρούς κατασκηνωτές. Το στέκι μας, όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες και μέρες κατά τη διάρκεια του 10ημέρου.

Εκεί, τα παιδιά θα γνωριστούν μεταξύ τους και θα διασκεδάσουν με πολλούς τρόπους. Θα έρθουν σε επαφή με ανακυκλώσιμα υλικά, θα αλληλεπιδράσουν, θα δημιουργήσουν και θα παίξουν παραδοσιακά και σύγχρονα παιχνίδια. Τα μικρότερα παιδιά, θα ακούσουν αφηγήσεις παραμυθιών, θα ζωγραφίσουν με φυσικά και τεχνητά υλικά και θα ψάξουν μαζί με τα μεγαλύτερα τον ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ.

Παράλληλα, θα υπάρχουν προβολές επιλεγμένων παιδικών ταινιών. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε τέλεια ανεξαρτήτως ηλικίας! Σας περιμένουμε όλες και όλους!

 

Θέλεις να δηλώσεις συμμετοχή ως εθελοντής/εθελόντρια στο παιδικό στέκι ή σε κάποια άλλη δραστηριότητα του κάμπινγκ; Συμπλήρωσε την αντίστοιχη φόρμα εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, το πλήρες πρόγραμμα του κάμπινγκ και δηλώσεις συμμετοχής δείτε στο www.campingYRE.gr και στο Fb: Camping YRE