Οι νικητές της λαχειοφόρου του Antinazi Zone

13/07/2018
Comments off
419 Views

Οι συναντήσεις που οργανώθηκαν στο Jimmy’s Hall στην Αθήνα και στο ΤΑΚΙΜ στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 14/7, μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε ένα όμορφο διάλειμμα προκειμένου να γνωριστούμε, να κουβεντιάσουμε και να οργανώσουμε το 25ο κάμπινγκ AntinaziZone – YRE που βρίσκεται στην τελική ευθεία. Και όλα αυτά με απαραίτητα συστατικά, καλή παρέα, καλή μουσική και ποτό.

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε και η ετήσια κλήρωση της λαχειοφόρου του Antinazi Zone. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που μας ενίσχυσαν με αυτό τον τρόπο.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης είναι:

  • Ο αριθμός 264 όπου κερδίζει το ταξίδι για 2 άτομα στη Ρώμη. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή, τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό και προσαρμόζεται ανάλογα με τη σαιζόν.
  • Ο αριθμός 1980 κερδίζει τρεις διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). Οι διανυκτερεύσεις αφορούν το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη του 2018.
  • Ο αριθμός 6236 κερδίζει μια δωρεάν συμμετοχή στο 25ο αντιρατσιστικό κάμπινγκ του Antinazi zone στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας.
  • Ο αριθμός 6216 κερδίζει μια ακόμα δωρεάν συμμετοχή στο 25ο αντιρατσιστικό κάμπινγκ του Antinazi zone στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας.