Οι νικητές της κλήρωσης του Αntinazizone

klirwtida

Να ευχαριστήσουμε όσες και όσους μας στήριξαν οικονομικά συμμετέχοντας στην λαχειοφόρο του Antinazizone. Η κλήρωση ανέδειξε τους εξής τυχερούς:

  • το νούμερο 5165 που ανήκει στον Γιάννη Παπία (Θεσσαλονίκη) κερδίζει το ταξίδι για 2 άτομα στην Ρώμη (Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο και πρωινό και προσαρμόζεται ανάλογα με τη σαιζόν).
  • το νούμερο 1351 που ανήκει στην Γεωργιάδου Αναστασία (Αθήνα, Πετρούπολη) κερδίζει τη διαμονή για 2 άτομα στην Άνδρο. (3 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμε- ρισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). Οι διανυκτερεύσεις αφορούν το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη του 2017).
  • το νούμερο 6287 που ανήκει στον Τάκη Μαστρογιαννόπουλο (Αθήνα, Άλιμος) κερδίζει μια διπλή συμμετοχή στο κάμπινγκ μας στο Πευκί.
  • το νούμερο 1719 που ανήκει στον Μανώλη Αντώνογλου (Αθήνα, Πειραιάς) κερδίζει μια διπλή συμμετοχή στο κάμπινγκ μας στο Πευκί.

Και του χρόνου!

Θεματικές