Καταγγελία ξυλοδαρμού στελέχους του Μ-Λ ΚΚΕ από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας

06/06/2009
Comments off
442 Views

Σύμφωνα με καταγγελία του Μ-Λ ΚΚΕ, η οποία στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, το στέλεχος του ΣΥΝ (και του ΣΥΡΙΖΑ) Αγρινίου, Βασίλης Τασούλης, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε το στέλεχος του Μ-Λ ΚΚΕ, Σωκράτη Ζαραβίνα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες πρακτικές που θυμίζουν τις πιο μαύρες μέρες της ιστορίας της Αριστεράς.

Οι πρακτικές αυτές, δεν έχουν καμία θέση στην αριστερά, ιδιαίτερα τη σημερινή η οποία έχει ζήσει τα εγκλήματα του σταλινισμού, ο οποίος αντιμετώπιζε κάθε διαφορετική άποψη με χρήση βίας και με τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων του στις γραμμές της αριστεράς.

Οι οργανώσεις της Αριστεράς και του εργατικού κινήματος έχουν υποχρέωση να λύνουν τις διαφωνίες τους με ανοιχτό διάλογο και πολιτική αντιπαράθεση μπροστά στους εργαζόμενους και τη νεολαία. Κάθε τι άλλο έχει καταστροφικές συνέπειες για τις οργανώσεις της αριστεράς και για το κίνημα συνολικά.

Κατά τη γνώμη μας τα όργανα του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να πάρουν θέση πάνω στο ζήτημα αυτό και να προχωρήσουν σε όλα τα διοικητικά μέτρα που απαιτούνται. Οι τραμπούκικες μέθοδες πρέπει να αποταχθούν από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ μια για πάντα.

Ξεκίνημα<br/>

6 Ιούνη 2009

Θεματικές