Η «Θεσσαλία» για την επίθεση που δέχτηκε ο Ν. Κανελλής από τον αντιδήμαρχο Βόλου

05/07/2016
Comments off
1,012 Views
Το θέμα του προπηλακισμού του συντρόφου Νίκου Κανελλή από τον Δ. Λιβογιάννη στο κέντρο της πόλης του Βόλου έχει πάρει σημαντικές διαστάσεις. Ενδεικτικό είναι το σχόλιο της εφημερίδας Θεσσαλία, με τίτλο «Νεάτερνταλ» που ακολουθεί.
Το απόγευμα σήμερα δίνεται συνέντευξη τύπου για το θέμα από το Ξεκίνημα και άλλες οργανώσεις της Αριστεράς στην πόλη.

 

 

Νεάτερνταλ

http://e-thessalia.gr/neaterntal/

4 Ιουλίου 2016, 11:08

 

Δεν εκτιμούμε καθόλου την πολιτική παρουσία του Δ. Λιβογιάννη στα δημοτικά συμβούλια του Βόλου. Εντελώς αψυχολόγητη για έναν άνθρωπο που είναι πάνω από το μέσο όρο των συναδέλφων του στην ομάδα πλειοψηφίας, λόγω και μόνο του γεγονότος ότι είναι δικηγόρος. Όταν δε ήταν αντιδήμαρχος δεν εμφανιζόταν στις δημοτικές ενότητες. Όχι πως τώρα εμφανίζεται ο Μαλαματίνης, αλλά η επισήμανση είναι αναγκαία για να καταφανεί το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής…

Αντίθετα, ο Ν. Κανελλής είναι ένα πράο και ήρεμο παιδί, πάντα διαβασμένο και πάντα με προτάσεις. Η όποια πολιτική διαφωνία με τις θέσεις του είναι θεμιτή, αλλά μέχρι εκεί. Τελεία και παύλα.

Το γεγονός ωστόσο ότι κατήγγειλε βίαιη επίθεση Λιβογιάννη εναντίον του σε δημόσιο χώρο προκαλεί έκπληξη ακόμη και σε εκείνους που δεν εκπλήσσονται πλέον με ό,τι και να συμβεί στο νεάτερνταλ δημοτικό συμβούλιο.