Αντιφ. Συντονισμός: αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα, 22/10 στο Σύνταγμα

22/10/2017
Comments off
1,003 Views
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας-Πειραιά

 

Παρασκευή στον Πειραιά, Κυριακή στο Σύνταγμα – Oι φασιστικές προκλήσεις δεν θα περάσουν!

Τις επόμενες ημέρες η ναζιστική Χρυσή Αυγή και πάνω από 20 νεοφασιστικές, ακροδεξιές, ομοφοβικές, παρακρατικές οργανώσεις καλούν σε συγκεντρώσεις που προκαλούν κάθε άνθρωπο που θέλει να είναι και να νιώθει ελεύθερος, δημοκρατικός και με κατοχυρωμένα τα στοιχειώδη δικαιώματά του.

Την Παρασκευή 20 Οκτώβρη στις 8 μ.μ. στον Πειραιά η Χρυσή Αυγή των υπόδικων ναζιστών δολοφόνων και των ταγμάτων εφόδου που πρόσφατα άφησαν τα διαπιστευτήριά τους με εγκληματικές ενέργειες σε βάρος μεταναστών στον Ασπρόπυργο και την Λαμπρινή και αφισοκολλητών του σωματείου της ΠΕΝΕΝ στον Πειραιά, καλούν σε εγκαίνια των νέων γραφείων τους στο κέντρο του Πειραιά με ομιλητή τον Φύρερ Μιχαλολιάκο.

Την Κυριακή 22 Οκτώβρη στις 5 μ.μ. στο Σύνταγμα δεκάδες οργανώσεις από όλο το φάσμα της ακροδεξιάς, του ναζισμού, της ομοφοβίας και του σεξισμού, καλούν σε συγκέντρωση και πορεία.

Πρόκειται για διπλή πρόκληση στις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας. Και σαν τέτοιες πρέπει να αντιμετωπιστούν. Ενωτικά, μαζικά, μαχητικά από κάθε συλλογικότητα αλλά και τον καθένα και την καθεμία από εμάς που δεν θέλει να φοβάται γιατί δεν είναι ή δεν σκέφτεται όπως οι ναζί και κάθε σκοταδιστικό αντιδραστικό κατάλοιπο της ελληνικής κοινωνίας.

Σαν Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας –Πειραιά καλούμε στις αντιφασιστικές –αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις της Παρασκευής και της Κυριακής.

Ενάντια στον φασισμό και την τρανσφοβία!

Παρασκευή 6 μ.μ. – πλατεία Κοραή, Πειραιάς

Κυριακή 4 μ.μ. – πλατεία Συντάγματος

 

Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας – Πειραιά
mail : antifasistikos.syntonismos@ gmail.com
τηλ. Επικοινωνίας : 6976436402 , 6942089602

Θεματικές