Θεσ/νίκη, σήμερα 30/6: Live με τον Αυγέρη Τσιρώνη στο ΤΑΚΙΜ

Το TAKIM έχει τη χαρά να φιλοξενεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου μετά τις 9 μ.μ., τον Αυγέρη Τσιρώνη, ο οποίος ανεβαίνει από τη Λαμία στη Θεσσαλονίκη για μια βραδιά με δικές του μουσικές συνθέσεις, καθώς και με τραγούδια άλλων αγαπημένων δημιουργών από το χώρο της ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής!

Μαζί του στο βιολί η Εύα Δημοκωστούλα

Χώρος ΤΑΚΙΜ, Κατούνη 25, 4ος όροφος, Άνω Λαδάδικα

19424472_375927679470932_1305037464147642337_n

info:

Ο Αυγέρης Τσιρώνης κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία με τον δίσκο «Γραμμές». Πρόκειται για μία ιδιωτική έκδοση που περιλαμβάνει 5 τραγούδια με κιθαροκεντρικό χαρακτήρα. Πάνω σε αυτόν τον άξονα εντάσσει στα τραγούδια του στοιχεία rock, indie, pop, folk και electro δημιουργώντας έτσι το προσωπικό του ύφος.

Τρία από τα τραγούδια του δίσκου αποτελούν δικές του συνθέσεις (Το ξάφνιασμα, Γραμμές, Ο ασκός του Αιόλου) ενώ συμπεριλαμβάνεται ένα τραγούδι του Αντουάν Παρίνι (Με πέντε κατοστάρικα) και ένα σε μουσική Αυγέρη Τσιρώνη – Γιώργου Γκλάβα (Η κραυγή της ψυχής).

Οι στίχοι των τραγουδιών είναι άλλοτε σκωπτικοί και ασκούν κοινωνική κριτική και άλλοτε νοσταλγικοί και ρομαντικοί. Οι στίχοι είναι των Αντουάν Παρίνι (Με πέντε κατοστάρικα, Ο ασκός του Αιόλου), της Σοφίας Γεωργαντζή (Η κραυγή της ψυχής) και του ίδιου του Αυγέρη Τσιρώνη (Γραμμές). Στις «Γραμμές» ο Αυγέρης Τσιρώνης επέλεξε να μελοποιήσει και ένα ποίημα του υπερρεαλιστή ποιητή Γιάννη Σκαρίμπα (Το Ξάφνιασμα).

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,002ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
426ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα