ΒΙΟΜΕ: Ο Αγώνας γυρίζει το γρανάζι

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου των Εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ σχετικά με τη σημερινή κατάσταση του εργοστασίου 4,5 χρόνια μετά την επαναλειτουργία του, τις απειλές ενάντια στη συνέχιση της λειτουργίας του, αλλά και τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει με την παραγωγή νέων προϊόντων, κ.α.

 

4,5  χρόνια μετά την επαναλειτουργία του εργοστασίου της ΒΙΟ.ΜΕ.  με αυτοδιαχείριση και εργατικό-κοινωνικό έλεγχο…

6 χρόνια μετά την αρχή ενός δύσκολου αγώνα… στον οποίο πολλοί στάθηκαν και στέκονται αλληλέγγυοι στο κατειλημμένο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ.

Τα συνθήματα γίνονται  πράξη…

Ο αγώνας γυρίζει το γρανάζι

20170622_092455

Μετά από τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγυής και τη συγκέντρωση πόρων για τις πρώτες υλες, μετά από δοκιμαστικές παραγωγές , συντήρηση των μηχανημάτων…

«Το γρανάζι» της γραμμής παραγωγής κόλλας της Σ.Ε. ΒΙΟ.ΜΕ. πήρε μπρος…

Εν μέσω απειλής  τμηματικού πλειστηριασμού, χωρίς να έχουν διευθετηθεί τα προβλήματα με την ύδρευση, το ρεύμα …μετά από χρόνια κενών υποσχέσεων…

Η Σ.Ε. ΒΙΟ.ΜΕ. δείχνει το δρόμο φωνάζοντας: «Δεν μπορείτε εσείς; Μπορούμε εμείς!!!»

Προχωρήσαμε στην 1η παραγωγή τριών(3) διαφορετικών ειδών κόλλας.

kolles

Κόλλες που «σήμα» τους θα είναι η ποιότητα τους !!!

  • Sand:  Υπόλευκη κόλλα πλακιδίων με πυριτική άμμο ,κατάλληλη για την τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοίχου πάνω σε μπετόν, σοβά, τσιμεντοκονία κλπ.
  • Sand acrylic:  Ακρυλική κόλλα πλακιδίων με πυριτική άμμο, κατάλληλη για την τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοίχου πάνω σε μπετόν, σοβά, τσιμεντοκονία, τούβλα, δομικά υλικά, ελαφρομπετόν κλπ.
  • Super Acrylic: Ισχυρή ακρυλική κόλλα πλακιδίων,αντιπαγετική, ειδικών εφαρμογών κατάλληλη για την τοποθέτηση όλων των τύπων πλακιδίων σε επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς χώρους, πισίνες, ενδοδαπέδια θέρμανση, γυψοσανίδα

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,002ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
426ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα